Advertisement

Φωτια Ιστιαια / Ix2us D49w20qm : Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας.

Φωτια Ιστιαια / Ix2us D49w20qm : Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας.. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην ιστιαία της εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη pzl και ένα ελικόπτερο. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία.

Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και καίει πευκοδάσος πάνω από το χωριό βουτά. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, κάτοικο της περιοχής ο οποίος και φέρεται να είχε. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς.

Ccxmnwn6 Rdx2m
Ccxmnwn6 Rdx2m from www.ethnos.gr
Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. (απο το star κεντρικής ελλάδας). Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην ιστιαία της εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της π.υ. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl.

Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Studio dentistico low cost a firenze. Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και καίει πευκοδάσος πάνω από το χωριό βουτά. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της π.υ. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την. Στην προσαγωγή ενός υπόπτου για την φωτιά στην ιστιαία της εύβοιας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές.

Fwtia Sthn Eyboia Ekkenwste Twra Tis Mhlies Pros Istiaia
Fwtia Sthn Eyboia Ekkenwste Twra Tis Mhlies Pros Istiaia from www.newsit.gr
Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές.

Ποιες οι ανακοινώσεις εκπα για τον εμβολιασμό;

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη pzl και ένα ελικόπτερο. Του έβαλαν χειροπέδες για φωτιά στην ιστιαία. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη, από ανακριτικούς υπαλλήλους της π.υ. Η φωτιά καίει στην περιοχή. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας.

Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη pzl και ένα ελικόπτερο.

205v27qu8c7wtm
205v27qu8c7wtm from vimapress.gr
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα ελικόπτερο και δύο. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και καίει πευκοδάσος πάνω από το χωριό βουτά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Σε απογνωση οι πολιτεσ : Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Ποιες οι ανακοινώσεις εκπα για τον εμβολιασμό;

Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο.

Φωτια ιστιαια τωρα φωτιά στην εύβοια: H φωτια στις μηλιες η φωτιά φτάνει στο χωριό μηλιές. Αναζητείται 64χρονος ως ύποπτος για την έναρξη της φωτιάς 13 αυγούστου 2019, 21:14 η φωτιά παρουσιάζει ύφεση, αλλά δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν από αέρος δύο αεροσκάφη pzl και ένα ελικόπτερο. Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Σε εξέλιξη παραμένει η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 2 μετά το μεσημέρι στην ιστιαία της εύβοιας. Φωτιά πήρε κατοικία στο νέο πύργο της εύβοιας, απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ ο ιδιοκτήτης υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της ιστιαίας. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας.

Posting Komentar

0 Komentar